راه اندازی کسب و کار

راه اندازی کسب و کار همیشه یک تجربه فوق العاده است.
همیشه هیجان دیدن نتیجه  پروژه و انتظار سود مالی همراه با روند اداری طاقت فرسا بوده است. ترکیه نیز از این قاعده مستثنی نیست و شما را مجبور می کند تعدادی از رویه های اداری را طی کنید، اما فرصت های تجاری قابل توجه این کشور قطعا ارزش تلاش را دارد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

سهامداران، همان مؤسسان شرکت یا بهتر است بگوییم صاحبان کسب و کار می توانند اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند و دارای حقوق و وظایف مختلفی در شرکت باشند. حداقل تعداد سهامدارانی که یک شرکت ترکیه ای می تواند داشته باشد در شرکت های خصوصی و دولتی یک نفر است.
سهامداران هم می توانند شهروندان یا ساکنان ترکیه باشند هم میتوانند خارجیهایی باشند که به عنوان سهامداران انحصاری در هنگام افتتاح یک شرکت حضور داشته اند

اگر شما هم علاقه مند به مهاجرت به ترکیه و توسعه تجارت خود هستید برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

یکی از مهم ترین مراحل افتتاح شرکت در ترکیه، تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت کسب و کار در اداره ثبت تجارت می باشد. مجموعه اصلی اسنادی که باید تنظیم و محضری شود، اساسنامه است که باید شامل کلیه مشخصات سهامداران – نام آنها، محل سکونت آنها، سهم آنها در سرمایه شرکت و تعداد سهام باشد. همچنین اساسنامه باید حاوی اطلاعاتی در مورد مدیران شرکت از جمله نام آنها، نحوه انتصاب و ابطال آنها و وظایف و تعهدات آنها باشد.

توجه داشته باشید که در همان سند باید نام تجاری شرکت ترکیه ای، آدرس آن در این کشور و شرح موضوع فعالیت به وضوح ذکر شود.
همچنین اساسنامه می تواند شامل بندهای دیگری در خصوص اصلاحات و روش های حل اختلاف در صورت بروز مشکل بین سهامداران باشد.
بسیار مهم است که اساسنامه مطابق مقررات قانون تجارت ترکیه تنظیم شود.
اگرشماهم یک کارآفرین هستید و می خواهید برای افتتاح شرکت در ترکیه اقدام کنید، اینسپشن استیت می تواند در تهیه این اسناد به شما کمک کند از اولین قدم تا حصول نتیجه همراه شما خواهیم بود